Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τι χρειάζεται για να ανεβάσουμε μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο;

Τι χρειάζεται για να ανεβάσουμε μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο;
Όταν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μία ιστοσελίδα, έχεις την εύλογη απορία του τι χρειάζεται; Για την κατασκευή της ιστοσελίδας σου, αυτό που χρειάζεται είναι τα εξής:
  • το όνομα
  • η φιλοξενία
  • η κατασκευή
Το όνομα (domain name). Μιλάμε για ένα όνομα με κατάληξη .gr ή com κ.ά. όπως π.χ. το www.aboutwoman.gr, ή το www.love-animals.gr, να υπολογίζετε ένα πάγιο κόστος γύρω στα 25€ ανά δύο χρόνια.
Η φιλοξενία (web hosting), είναι η ενοικίαση ενός χώρου στο internet (δηλαδή σε κάποιο server) προκειμένου να βρίσκεται η ιστοσελίδα online διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Το κόστος εξαρτάτε από το χρόνο και από τα εργαλεία που μας δίνει το cloud.
Η κατασκευή (web design / web development) είναι το στήσιμο και οι προδιαγραφές της ιστοσελίδας, δηλαδή η εμφάνιση, το περιεχόμενο και οι λειτουργίες του site. Το κόστος εξαρτάτε από τις προδιαγραφές της και το χρόνο κατασκευής της.

Όποιες απορίες έχετε επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τις απαντήσεις και να δώσουμε λύση σε αυτές. Θα κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα που εσύ επιθυμείς και εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.