Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Social Media

Social media
Η ραγδαία αυξανόμενη χρήση των social media σχεδόν από όλους τους χρήστες Internet τους πιθανούς δηλαδή B2B ή B2C πελάτες κάνει αναγκαία και επιτακτική την παρουσία σας στα social media
Καταναλωτικά προϊόντα & υπηρεσίες
Σχεδόν όλες οι ηλικιακές ομάδες αλλά και στοχευόμενα κοινά κάνουν χρήση των social media με αποτέλεσμα να είναι πλέον πιο σημαντικό μέσον διαφήμισης. Δημιουργήστε της δική σας σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στοχεύστε τους νέους πελάτες που σας ενδιαφέρει να προσεγγίσετε.
Web analytics
Η υπηρεσία Web Analytics είναι η μέτρηση, συλλογή, ανάλυση και καταγραφή των δεδομένων επίσκεψης μια ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, με σκοπό την κατανόηση της χρήσης της από τους επισκέπτες και την βελτιστοποίηση της.
Δεν είναι απλώς μια υπηρεσία για τη μέτρηση της κίνησης στον ιστό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εργαλείο από τις επιχειρήσεις για την έρευνα της αγοράς, όσο και για την αξιολόγηση αλλά και βελτίωση της αποτελεσματικότητας μιας ιστοσελίδας.
Β2Β προϊόντα και υπηρεσίες προς επιχειρήσεις
Εάν ο στόχος σας είναι επιχειρήσεις και επαγγελματίες μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του LinkedIn. Δημιουργείστε την σελίδα της επιχείρησης σας στο linked in και αξιοποιήστε την ευρεία και αυξανόμενη χρήση από τα στελέχη και τους επαγγελματίες του κλάδου σας. Αποκτήστε ένα ακόμη σημαντικό κανάλι ενημέρωσης και διαφήμισης με πολύ χαμηλό κόστος.
Στην προώθηση Β2Β προϊόντων και υπηρεσιών μπορούν να αποδειχθούν το Blog το Twitter το YouTube's και Facebook. Εξαρτάται κυρίως από την φύση των προϊόντων και του κλάδου καθώς και τους στόχους της επιχείρησης.
Επικοινωνήστε με τον εξειδικευμένο σύμβουλό μας (Μάρκετερ) ώστε να αναλύσετε μαζί την αγορά σας, τα προϊόντα και τους στόχους σας ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις κοινωνικής δικτύωσης.